Târgul de îmbrăcăminte Tinimtex se deschide pe 23 noiembrie la Constanța

Tinimtex
Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte - TINIMTEX. FOTO arhiva CTnews

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), organizează, în perioada 23 – 27 noiembrie 2016, a 69-a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte – Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Această ediție TINIMTEX, ultima din anul 2016, deschide sezonul cumpărăturilor de sărbători, iar publicul constănţean se va putea bucura, în cadrul evenimentului, de oferte speciale la cele mai noi colecții de haine, pantofi și accesorii pentru sezonul rece, articole menite să răspundă tuturor gusturilor cumpărătorilor.

Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional din staţiunea Mamaia și reunește peste 130 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din România.
Numărul mare de participanţi și suprafața ocupată, confirmă faptul că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil și reprezintă un eveniment din ce în ce mai atractiv pentru expozanți si mai ales pentru cumparatorii constănțeni.

Târgul va fi structurat astfel:
* Pavilionul Expozițional Mamaia Parter – Confecții textile adulți, tricotaje, lenjerie, articole copii, confecții din blană și piele, articole home – deco.
* Pavilionul Expozițional Mamaia Etaj – Încălțăminte și marochinărie.

Ponderea grupelor de produse din cadrul acestei ediţii este următoarea:
* 35% – Confecții textile adulți;
* 25% – Încălțăminte și marochinărie;
* 17% – Tricotaje și confecții copii, decorațiuni interioare și lenjerii de pat;
* 23% – Confecții piele și blană.

Programul de vizitare este următorul:
* Miercuri – Sâmbătă, 23 – 26 noiembrie: 10.00 – 19.00
* Duminică, 27 noiembrie: 10.00 – 16.00

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*