Tânărul din Arad care și-a înjunghiat un amic în plina strada, în zona ICIL din Constanța, a fost trimis în judecată

Tânărul din Arad, care și-a înjunghiat un amic în plina strada, în zona ICIL din Constanța, a fost trimis în judecată. FOTO cu rol ilustrativ

Un tânăr de 22 de ani, din Arad, cercetat în stare de arest preventiv după ce, în urma unui conflict spontan petrecut în după-amiaza zilei de miercuri, 06 iulie, în zona ICIL din Constanța, și-a înjunghiat un amic, pe motiv că acesta nu a vrut să meargă la furat, a fost trimis în judecată.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, din probatoriul administrat a rezultat că „la data de 06 iulie, în jurul orei 16.20, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în timp ce se aflau în zona complexului comercial Kaufland din Constanța, în cursul unui conflict spontan, constând în injurii și amenințări reciproce cu moartea, din cauză că persoana vătămată nu a fost de acord să sustragă bunuri dintr-un magazin, inculpatul l-a înjunghiat cu un cuțit pe concitadinul său, D.I., din Arad, împreună cu care sosise pe litoral, astfel încât i-a provocat leziuni traumatice grave, vindecabile în circa 50 de zile de îngrijiri medicale, care i-au pus viața în primejdie prin hemoragie internă, consecutivă plăgii înjunghiate lombare stângi și care au dus și la o infirmitate fizică, prin pierdere de organ (adică o nefrectomie stângă de necesitate)”.

Pe parcursul anchetei penale inculpatul a fost cooperant, deși inițial a fugit de la locul faptei, dar la scurt timp organele de poliție din cadrul Secției 3 a Poliției Municipiului Constanța l-au depistat și au găsit asupra sa cuțitul folosit la înjunghierea persoanei vătămate.

Prin rechizitoriul din data de 28 iulie 2022 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța s-a dispus trimiterea în judecată a agresorului, acuzat pentru săvârșirea unei tentative la infracțiunea de omor și care a fost cercetat în stare de arest preventiv. Dosarul cauzei a fost trimis spre soluționare la Tribunalul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*