Autoturism de 200.000 de lei, căutat în Polonia, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni

Autoturism de 200.000 de lei, căutat în Polonia, descoperit de polițiștii de frontieră. FOTO: Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit, în posesia unui cetățean ucrainean, un autoturism marca BMW, căutat de către autoritățile din Polonia.

Potrivit Gărzii de Coastă, în cursul zilei de joi, 06 aprilie, polițiștii de frontieră din PTF Vama Veche au efectuat formalitățile specifice controlului de frontieră, pe sensul de intrare în țară, asupra unui autoturism marca BMW, înmatriculat în Ucraina.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autoritățile din Polonia.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 200.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*