Tânărul care, drogat fiind, a ucis doi tineri pe drumul dintre Vama Veche și 2 Mai a fost trimis în judecată

Instanță. FOTO Pixabay.com

Vlad Pascu, tânărul de 19 ani, care drogat fiind, a ucis în luna august doi tineri pe drumul dintre Vama Veche și 2 Mai a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Mangalia și urmează să fie stabilit primul termen de judecată.

Vlad Pascu va fi judecat pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Potrivit Poliției Județene Constanța, la data de 19 august, în jurul orei 05.25, acesta ar fi condus un autoturism pe DN 39, în apropierea localității Vama Veche și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani, și un tânăr, de 21 de ani. De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani. Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină, amfetamină și metamfetamină. De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*