Tânără suspectată cu COVID-19, transportată la spital după ce i s-a făcut rău pe plajă în Eforie

Punct de prim ajutor pe plajă. FOTO Isu „Dobrogea”.

O tânără în vârstă de 28 de ani, din Suceava, a fost transportată la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, marți la prânz, după ce i s-a făcut rău pe plajă, cadrele medicale suspectând că ea ar fi infectată cu noul coronavirus.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, paramedicii SMURD care încadrează șenilata de la punctul de prim-ajutor din Eforie Nord au fost solicitați de salvamari să intervină, marți, în ajutorul unei tinere căreia i se făcuse rău pe plajă.

„Colegii s-au deplasat la fața locului cu șenilata și au preluat o femeie în vârstă de 28 de ani, pe care au transportat-o la cort, acolo unde aceasta a fost evaluată medical”, au precizat sursele citate.

Întrucât tânăra, care este din Suceava, prezenta simptome specifice infectării cu noul coronavirus, a fost solicitat în sprijin un echipaj de prim-ajutor care a venit și a transportat-o la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.

„Facem mențiunea că salvatorii constănțeni au fost echipați corespunzător pe toată durata misiunii”, au mai transmis reprezentanții ISU „Dobrogea”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*