Tânăr prins de jandarmi cu etnobotanice, în stațiunea Mamaia

Tânăr prins de jandarmi cu etnobotanice, în stațiunea Mamaia. FOTO Gruparea Mobilă de Jandarmi

Jandarmii constănțeni au surprins, marți, în stațiunea Mamaia, un tânăr de 28 de ani care avea asupra sa șase pliculețe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde, două țigarete (joint-uri), un aparat de mărunțit care prezintă la interior urme de fragmente vegetale cu miros înțepător, dar și o rezervă de 80 pliculețe autosigilante goale.

Potrivit Grupării Mobile Constanța, jandarmii care se aflau, marți seară, în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în zona de nord a stațiunii Mamaia, au observat un tânăr care-și confecționa o țigaretă artificială (joint). La vederea echipajului, acesta a început să se agite, a aruncat pe jos țigareta, a mărit ritmul de mers și s-a urcat într-un autoturism. A fost somat, a coborât din mașină și i s-a făcut controlul corporal sumar și al autovehiculului.

În mașină, în torpedo, jandarmii au mai găsit șase pliculețe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde, două țigarete, un aparat de mărunțit care prezintă la interior urme de fragmente vegetale cu miros înțepător, dar și o rezervă de 80 de pliculețe autosigilante, goale.

Grinderul, pliculețele autosigilante și țigaretele găsite asupra lui vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*