Tânăr prins cu etnobotanice, în prima zi a noului an

Tânăr prins cu etnobotanice, în prima zi a noului an. FOTO GMJ Constanța

Jandarmii constănțeni au prins un tânăr de 20 de ani în timp ce avea asupra sa 37 de pliculețe autosigilante, pline cu o substanță vegetală de culoare verde, gata pregătite de livrare.

Potrivit reprezentanților Grupării Mobile Constanța, jandarmii care se aflau vineri seară, în jurul orei 21.00, în misiune de asigurare a ordinii şi siguranței publice în zona Anda din Constanța, au observat un tânăr care a început să se agite și a schimbat brusc direcția de mers la vederea echipajului. Acesta a fost somat, s-a oprit și i s-a făcut controlul corporal sumar și al rucsacului.

În rucsac, jandarmii au găsit 37 pliculețe autosigilante transparente cu substanță vegetală de culoare verde cu miros înțepător, pregătite de livrare. A declarat prima oară că este consumator, iar mai târziu că dorea să le pună în vânzare.

Pliculețele autosigilante cu substanță vegetală vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*