Au fumat “iarbă” și au fost prinși cu carduri false ascunse în mașină

Bani, lei. FOTO metropolitanul.ro
Mai mulți bani! metropolitanul.ro

Doi constănțeni care se ocupau cu clonarea de carduri au picat în mâna polițiștilor de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate după ce au fost prinși când fumau substanțe interzise.

Oamenii legii spun că indivizii au încercat să retragă numerari de la mai multe bancomate folosind carduri bancare falsificate. Bărbații de 32, respectiv 27 ani, din Constanța sunt cercetați acum pentru infracțiuni care țin de criminalitatea informatică.

Prinderea lor ține de filmele de comedie. Bărbații au fost prinși de jandarmi pentru că fumau substanțe interzise. În urma controlului făcut în mașină au fost găsite 18 carduri bancare false.

Echipa de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanța a solicitat polițiștii de la BCCO pentru preluarea acestui caz. Așa au aflat anchetatorii că cei doi au folosit cardurile la mai multe bancomate. Indivizii au fost reținuți și urmează să fie arestați pentru 30 zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*