Tânăr prins cu droguri și înarmat cu un briceag, lângă City Park

Un bărbat înarmat cu un briceag a intrat nestingherit într-o școală din Constanța și a furat bani din poșeta unei profesoare. FOTO cu rol ilustrativ

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile, care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranței publice în apropierea City Park din Constanța, a observat, marți seară, un tânăr supărat și agitat care a schimbat direcția de mers la vederea jandarmilor.

„A fost somat, oprit, calmat și întrebat dacă are ceva de declarat şi dacă are obiecte periculoase asupra lui. A spus că nu, dar la controlul sumar, jandarmii i-au găsit în borsetă un briceag de 20 centimetri, cu lama de nouă centimetri, un grinder metalic pentru mărunțit și o folie de aluminiu în interiorul căreia se afla un mugure vegetal”, au precizat reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi.

Tânărul de 27 de ani le-a mai spus că este supărat și că a luat „briceagul de la un prieten pentru a-l repara” și substanța vegetală este pentru consumul propriu.

Tânăr prins cu droguri și înarmat cu un briceag, lângă City Park. FOTO Gruparea Mobilă de Jandarmi

Pe numele acestuia au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de port fără drept de obiecte periculoase și deținerea de droguri pentru consum propriu. Actele de constatare, briceagul, grinderul și substanța vegetală vor fi predate la Secția 1 Poliție Constanța, pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*