Un tânăr fără permis de conducere a murit carbonizat după ce a intrat cu mașina într-un pom, iar autoturismul a luat foc

Un tânăr a murit după ce a intrat cu mașina într-un pom, iar autoturismul a luat foc. FOTO ISU Constanța

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină, în cursul nopții de joi spre vineri, după ce o mașină luase foc în Hârșova. Pompierii au constatat că incendiul a fost urmare a unui accident rutier, autoturismul luând foc după ce a lovit un copac și un gard. În interior a fost găsită o victimă, carbonizată.

Potrivit Poliției Județene Constanța, în dimineața zilei de vineri, 1 iulie, în jurul orei 03.00, polițiști din Hârșova au identificat un bărbat, de 27 de ani, care se afla decedat în autoturismul său, fiind implicat într-un accident rutier pe strada Vadului din orașul Hârșova.

„Din cercetări a reieșit faptul că, în urma coliziunii dintre autoturism și un copac, autovehiculul a luat foc, iar conducătorul auto a rămas încarcerat, fiind declarat decesul”, au transmis reprezentanți ai IPJ Constanța.

Totodată, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*