Tânăr de 23 de ani, reținut de polițiști după ce, prins la volan fără permis, a încercat să scape cu fuga

Mașină de Poliție

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost reținut după ce, prins conducând un autoturism pe o stradă din Topraisar deși avea permisul suspendat, a încercat să scape cu fuga de polițiști.

Potrivit IPJ Constanța, luni, 1 martie, în jurul orei 15.10, polițiști din Topraisar au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui conducător nu s-a conformat indicațiilor polițiștilor, mai exact a întors vehiculul și și-a continuat drumul.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar la un moment dat bărbatul care se afla la volan a oprit vehiculul și a fugit. Acesta a fost prins și condus la sediul poliției pentru lămurirea situației de fapt.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză, de 23 de ani, avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*