Năvodărean arestat preventiv după ce polițiștii au găsit la domiciliul acestuia patru kilograme de cannabis

Arestat preventiv pentru trafic de droguri. FOTO DIICOT Constanța

Un bărbat din Năvodari a fost arestat preventiv, pentru trafic de droguri, după ce polițiștii au găsit la domiciliul acestuia patru kilograme de cannabis și alte 500 de doze cu substanțe psihoactive.

Potrivit DIICOT, la data de 06 august, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, respectiv loviri și alte violente, aflat în instrumentarea polițiștilor din Năvodari, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a fost efectuată o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost descoperite aproximativ patru kilograme de cannabis și 500 de doze cu substanță vegetală susceptibilă de a avea efecte psihoactive ce urmau a fi comercializate către consumatori de pe raza județului Constanța.

Dosarul a fost preluat de polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, cercetările fiind continuate, sub supravegherea procurorilor DIICOT Constanța, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea neautorizată de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Bărbatul în cauză, de 24 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. La data de 7 august, el a fost prezentat unei instanțe de judecată a Tribunalului Constanța, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*