RAJA anunță că se oprește apa în mai multe localități din Județul Constanța

Rețeaua de apă și canalizare din Năvodari și Mamaia Sat va fi extinsă și modernizată. FOTO arhiva RAJA

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta de distribuție apă, cu diametrul de 560 mm, între localitățile Eforie Nord și Eforie Sud, RAJA SA Constanța este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercuri 31 octombrie, în intervalul orar 07.00 – 19.00.

În acest timp, nu vor avea apă la robinete consumatorii din Zona Belona și cei dintre localitățile Eforie Nord și Eforie Sud.

La aceiași dată, în intervalul orar 08.00 – 14.00, se desfășoară lucrări de înlocuire a conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, în satul Biruința din județul Constanța.

Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii din localitățile Biruința și Topraisar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*