Tânăr de 21 de ani, urmărit de polițiști în Mihail Kogălniceanu. El nu avea permis și era băut

Șofer urmărit de polițiști. FOTO Poliția Română

Un tânăr de 21 de ani a fost urmărit de polițiști în Mihail Kogălniceanu, iar el nu avea permis și era băut.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 8 aprilie, în jurul orei 02.10, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Secția 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au efectuat semnal regulamentar de oprie șoferului unui autoturism care se deplasa pe D.N. 2A, în comuna Mihail Kogălniceanu.

“Conducătorul auto nu s-a conformat semnalului, continuându-și deplasarea și mărind viteza.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, interceptând vehiculul după o distanță de aproximativ 500 de metri.

S-a procedat la legitimarea și identificarea conducătorului auto, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 21 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat” – IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*