Primăria Năvodari anunță o nouă acțiune de dezinsecție aeriană în oraș, în 2 iunie

Primăria Năvodari anunță o nouă acțiune de dezinsecție aeriană. FOTO Primăria Năvodari

O nouă acțiune de dezinsecție aeriană are loc în orașul Năvodari, duminică, 2 iunie.

Potrivit Primăriei Năvodari, în intervalul orar 05.30-08.30, în funcție de condițiile meteorologice, se vor desfășura acțiuni de dezinsecție aeriană pe raza întregului oraș.
Soluția folosită este SOLFAC TRIO EC 140 NF, avizată de Ministerul Sănătății.
Este a doua etapă a campaniei de dezinsecție din orașul Năvodari, după acțiunea de dezinsecție pentru larvicidare care a vizat suprafața apelor din oraș.
Apicultorii de pe raza orașului Năvodari sunt rugați să ia toate măsurile de precauție pentru protejarea familiilor de albine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*