Tânăr de 21 de ani, reținut de polițiștii constănțeni după ce a vândut peste 300 de grame de cannabis

FOTO cu rol ilustrativ

Polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurori din cadrul DIICOT Constanța, au reținut un tânăr de 21 de ani, acuzat de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Astfel, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au depistat, în flagrant delict, un bărbat, de 21 de ani, imediat după ar fi comercializat droguri de risc. Acesta ar fi vândut 325 de grame de cannabis.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul DIICOT Constanța a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei în cauză, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Tânărul va fi prezentat sâmbătă, 20 august, instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*