Tânăr de 20 de ani, înecat în mare la Olimp

Oameni pe plaja. FOTO Catalin Schipor

Un tânăr de 20 de ani, din Iaşi, a murit înecat, duminică, după ce a intrat să se scalde în mare în stațiunea Olimp.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Dobrogea” al județului Constanța, salvatorii au fost solicitați să intervină,  duminică, pe plaja Delfinului din staţiunea Olimp, în ajutorul unui tânăr ce fusese scos din apele mării în stop-cardiorespirator.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de prim-ajutor SMURD B şi un echipaj cu medic din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. Bărbatul fusese scos din mare de către salvamari. Paramedicii și medicii au început imediat protocolul de resuscitare”, au precizat reprezentanții ISU “Dobrogea”.

În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, el nu a mai putut fi salvat. Tânărul avea 20 de ani, era din Iași si venise la mare cu prietenii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Nu era niciun salvamar, eram acolo, a fost scos de cineva prezent la plaja, un baiat intre 30-40 ani…Smurd-a ajuns relativ repede, cateva minute ,( 3,4), salvareea cu medic, mai tarziu in aprox 15 min. S-au chinuit mult cu el…resuscitare incontinuu peste 30 minute…
    Trecand prin zona, un domn mai in varsta ( se pare ca era “seful” salvamarilor) a fost luat la rost ca nu sunt deloc salvamari in zona( eu nu am vazut niciunul, decat dupa intamplare). Dupa ce a iesit din imbulzeala, l-am auzit spunand la telefon unei doamne, ca el le interzice salvamarilor sa mai intre in apa,e steag rosu ( nu am vazut pe toata plaja arborat niciun steag), n-au decat sa moara …
    Un om a murit, restul nici nu mai conteaza…

  2. Am fost acolo pe plaja când s a întâmplat tragedia, nu a fost pus niciun steag rosu, acolo poți murii și nimeni nu întra după tine. Pun șezlonguri la preturi mari, oferă sucuri și mâncare și atât. Nu exista siguranță din păcate. Mi se rupe sufletul de viata acestui tânăr și de familia lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*