Tânăr de 19 ani, arestat preventiv pentru trafic de droguri

Tânăr de 19 ani, arestat preventiv pentru trafic de droguri. FOTO: DIICOT/ IGPR

Polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Constanța, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, au documentat activitatea infracțională a unui  tânăr în vârstă de 19 ani, într-un dosar având ca obiect infracțiunile de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, acesta a fost prins, în flagrant delict, în municipiul București, de polițiștii din cadrul BCCO Constanța, la scurt timp după ce ar fi vândut unei persoane 18 comprimate ce conțineau substanțe cu efecte psihoactive. De asemenea, asupra sa au fost descoperite și ridicate 10 comprimate de Ecstasy, 2.500 de lei și un telefon mobil.

Totodată, polițiștii au efectuat două percheziții la locuințele bărbatului, din municipiul Bacău.

În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 9 martie, procurorul din cadrul DIICOT Constanța a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului, sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. El a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Ulterior, în cursul zilei de vineri, 10 martie, a fost prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunerea fiind admisă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*