Tânăr trimis în judecată de procurorii constănțeni după ce și-a ucis tatăl cu mai multe lovituri de cuțit

Sediul Parchetul Tribunalului si Judecatoriei Constanta. FOTO Catalin Schipor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus joi, 31 martie, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui tânăr din Constanţa acuzat că, la începutul lunii februarie 2022, și-a ucis tatăl cu mai multe lovituri de cuțit.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procuri, în ziua de duminică, 06 februarie, în jurul orelor 17.20, în incinta unei societăți comerciale de pe strada Cumpenei din municipiul Constanța, ce aparținea mamei sale, pe fondul unei stări familiale conflictuale și a neînțelegerilor din motive materiale, în cursul unei altercații, inculpatul l-ar fi ucis cu intenție pe tatăl său, victima P.F. (tatăl), în vârstă de 66 de ani. El i-a aplicat acestuia lovituri în mod repetat cu un cuțit în zona gâtului, astfel că i-a provocat grave leziuni ce au condus imediat la moarte, prin asfixie mecanică, consecința obstrucției căilor respiratorii cu sânge, urmarea unei plăgi înțepat-tăiate la nivel cervical cu interesare vasculară (artera carotidă comună și vena jugulară internă) și traheală.

Pe parcursul anchetei penale inculpatul s-a prevalat inițial de dreptul de a nu da declarații și de a nu se auto-incrimina, însă ulterior a solicitat să fie audiat și a invocat că întregul conflict ar fi fost generat de victimă și că nu își amintește cu exactitate desfășurarea întregului incident care a dus la moartea tatălui său.

Dosarul cauzei a fost trimis spre soluționare la Tribunalul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*