Tânăr de 19 ani, arestat preventiv după ce a furat două autoturisme din Constanța și Năvodari

Un tânăr în vârstă de 19 ani, ce se afla sub măsura controlului judiciar, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce a furat două autoturisme, din Constanța și Năvodari.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județeană Constanța, urmare a cercetărilor în trei dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și furt în scop de folosință, polițiști din cadrul Secției 5 au identificat un bărbat, de 19 ani, bănuit de comiterea faptelor.

„Astfel, la data de 13 octombrie, acesta ar fi sustras două autoturisme care se aflau parcate în orașul Năvodari, respectiv municipiul Constanța. Totodată, la data de 14 octombrie, persoana în cauză ar fi sustras bateria – acumulator a unui autoturism parcat în municipiul Constanța”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii au stabilit faptul că tânărul ar fi condus cele două autoturisme sustrase, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Având în vedere faptul că acesta se afla sub măsura controlului judiciar, a fost solicitată și admisă înlocuirea controlului judiciar cu măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

La data de 1 noiembrie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale l-au identificat pe tânăr, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*