12 șoferi au rămas fără permis după o acțiune a polițiștilor în municipiul Constanța

Acțiune a polițiștilor. FOTO IPJ Constanța

12 șoferi au rămas fără permis după o acțiune a polițiștilor în municipiul Constanța și au aplicat amenzi de 17.000 de lei.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 13 februarie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru reducerea riscului rutier și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea dispozițiilor legale privind circulația pe drumurile publice.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 17.000 de lei.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 12 permise de conducere, dintre care 5 pentru depășirea limitei legale de viteză, 4 pentru neacordare de prioritate, 2 pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului și 1 pentru conducere agresivă.

De asemenea, au fost retrase două certificate de înmatriculare și au fost constatate două infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*