Tânăr de 18 ani, mort în fața unui club din Murfatlar în urma unei lovituri la cap. Agresorul a fost arestat preventiv

Sediul Parchetul Tribunalului si Judecatoriei Constanta. FOTO Catalin Schipor

Procurorii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală după ce un tânăr în vârstă de 18 ani a fost omorât, în urmă cu două zile, în fața unui club din Murfatlar. El a fost lovit în cap de un alt tânăr, de 21 de ani, în urma unei altercații petrecute din cauza unei fete, agresorul fiind în prezent arestat preventiv.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, incidentul a avut loc la data de 13 noiembrie, în jurul orei 03.00, într-un club din oraşul Murfatlar.

„Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, după ce victima o îmbrâncise şi jignise pe concubina sa în apropierea uşii localului public, în mod surprinzător inculpatul a lovit-o cu pumnul în zona capului pe victima N.D., în vârstă de 18 de ani, astfel că i-a provocat leziuni grave la nivelul capului, care au dus la moarte în câteva minute, prin hemoragie subarahnoidiană. Deși personalul ambulanței a încercat, nu s-a reușit resuscitarea victimei”, au precizat procurorii în rechizitoriu.

În cauză s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale față de inculpatul G.D.A., acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Acesta a fost reținut pe timp de 24 de ore, în cursul aceleiași zile, iar luni, 14 noiembrie, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*