Cât costă cafelele și sucurile din Consiliul Județean Constanța. Instituția a cheltuit 65.000 lei pentru produse de protocol

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu. FOTO Adrian Boioglu
Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul Județean Constanța, condus de Mihai Lupu, este pus pe cheltuieli din banii publici. Instituția a încheiat două achiziții directe – amândouă în aceeași zi – pentru produse de protocol.

Prima achiziție, în valoare de 21.935 lei a fost făcută de la Julius Meinl Romania SRL, cu sediul în localitatea Târgu Secuiesc din Covasna. Banii pleacă din conturile CJC pentru:

  • 100 pungi de 1 kg de cafea boabe super premium. Instituția a cerut un blend Arabica și Robusta, cu prăjire medie, aromă plină și echilibrată.
  • 150 pachete de 250 grame de cafea măcinată pentru filtru sau ibric.
  • 12.000 palete de amestecare cafea, confecționate din lemn
  • 6500 pahare de unică folosință din carton biodegradabil
  • 16000 pliculețe de zahăr alb

Dar cafelele nu sunt de ajuns să îi pună în mișcare pe cei care calcă pragul Consiliului Județean, așa că alți 42.931 lei pleacă la Selgros Distribuție SRL pentru Coca Cola, apă minerală, plată și șervețele de masă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*