Tânăr de 18 ani, depistat cu droguri asupra sa

Droguri găsite de polițiști. FOTO IPJ Constanța

Un tânăr de 18 ani a fost depistat cu droguri asupra sa, pe o stradă din Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 00.50, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4  Poliție au depistat, pe strada I.L. Caragiale, o persoană cu un comportament suspect.

“S-a procedat la legitimarea și identificarea acesteia, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 18 ani.

Cu ocazia efectuării controlului corporal, asupra acestuia a fost găsit un pliculeț ce conținea o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.

În cauză au fost sesizați polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*