Staționările neregulamentare, sancționate: zeci de autovehicule ridicate de poliţiştii locali constănțeni

Staționările neregulamentare, sancționate de poliţiştii locali. FOTO DGPL Constanța

Desfășurarea circulației rutiere fără evenimente neplăcute și în siguranță reprezintă o prioritate pentru Direcția Generală Poliția Locală (DGPL) Constanța, iar autoturismele oprite ori staționate în locuri interzise reprezintă un pericol pentru participanții la trafic.

Drept urmare, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul DGPL Constanța au desfășurat marți, 12 aprilie, o acțiune pe raza municipiului Constanța pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în zonele și locurile în care este interzisă oprirea/ staționarea voluntară.

Au fost aplicate astfel 113 sancțiuni contravenționale în valoare 45.810 lei. De asemenea, ca urmare a staționării neregulamentare, au fost ridicate de pe partea carosabilă a drumului public 24 de autovehicule.

Polițiștii locali desfășoară în mod constant astfel de acțiuni pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice, pentru desfășurarea în siguranță a circulației rutiere, precum și pentru ocrotirea vieții și a sănătății participanților la trafic.

Cetățenii sunt rugați să semnaleze orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 – Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*