Primăria Constanța a plantat mii de crizanteme în Parcul Arheologic și în zona Capitol

Mii de crizanteme, plantate în Parcul Arheologic și în zona Capitol. FOTO: Primăria Constanța

Echipele municipalității și ale prestatorului de servicii au plantat miercuri, 12 octombrie, mii de crizanteme în Parcul Arheologic și în zona Capitol.

„Acestea își păstrează vitalitatea până toamna târziu, chiar și când vine bruma. Veniți, așadar, să petreceți timp de calitate în aer liber alături de prieteni și familie”, le-au transmis constănțenilor reprezentanții Primăriei Constanța.

Potrivit acestora, acțiunea de plantare va continua și mâine în alte zone de interes public și de recreere, inclusiv pe Faleza Cazinoului.

„Ne dorim să avem un spațiu verde și îngrijit, însă pentru a se ajunge acolo este nevoie de multă muncă și de eforturi comune atât din partea Primăriei municipiului Constanța cât și a cetățenilor. Personalul de specialitate efectuează lucrări de întreținere și îngrijire corespunzătoare plantelor de pe domeniul public al municipalității, dar avem nevoie și de sprijinul dumneavoastră, al constănțenilor”, au mai precizat sursele citate.

Constănțenii sunt rugați să respecte normele de conviețuire socială, să protejeze plantele și spațiul verde, iar în situația în care constată acte de vandalism sau de sustragere a materialului dendrologic să nu asiste impasibili la aceste fapte antisociale și să sesizeze acest lucru la numerele de telefon:0241/55.00.55 – Dispecerat Primăria Constanța și 0241/484.205 și 0341/922 – Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*