Tânăr căutat de salvatori după ce a intrat în mare pe plaja de la Corbu şi nu a mai ieșit – UPDATE

Trupul fără viață al unei femei, găsit între stabilopozi, în zona Pescărie. FOTO cu rol ilustrativ

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină, marți dimineață, pe plaja de la Corbu, după ce doi tineri au intrat în mare să se scalde, dar numai unul a mai reușit să ajungă la țărm, cu ajutor de la alte persoane.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, echipele de intervenție au fost solicitate, marți, în zona plajei de la Corbu, pentru salvarea unei persoane aflate în mare.

„La Corbu este vorba despre doi bărbați cu vârste de aproximativ 25 – 30 de ani. Unul dintre aceștia a fost scos de cetățeni la mal. Conștient, colaborat, a fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD B Midia. Cel de al doilea bărbat nu a mai putut fi scos”, au precizat reprezentanții ISU „Dobrogea”.

Pentru căutarea salvarea acestuia intervin 12 scafandri, o ambarcațiune TARGA a ISU „Dobrogea”, șenilata din punctul de prim ajutor Corbu, elicopterul SMURD pentru survol și ambarcațiunea Opal a Agenției Române pentru Salvarea Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM).

UPDATE

Elicopterul a identificat trupul bărbatului în mare, scafandrii au intrat l-au recuperat, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare! Din păcate medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Salvatorii constănțeni intervin în ajutorul unui tânăr înecat în mare pe plaja de la Corbu. FOTO ISU „Dobrogea”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*