FOTO VIDEO Incendiu puternic la un parc auto din Agigea

Un puternic incendiu a izbucnit la un parc de dezmembrări auto din Agigea. FOTO ISU Dobrogea

Trei autospeciale ale ISU Dobrogea intervin la un incendiu puternic izbucnit la un parc auto din localitatea Agigea.

Se pare că incendiul a izbucnit la o rulota, iar apoi s-a extins și la alte mașini aflate în apropiere.

Stire în curs de actualizare

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, au ars 41 autoturisme parcate în vederea dezmembrării, 50 de uși stivuite pe rastele pe o suprafață de aprox 300 mp. A fost salvată aproximativ 85% din suprafața totala a parcului. Cauza probabilă scurt circuit – cabluri izolate necorespunzător.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*