FOTO Doi bărbați au fost găsiți morți într-o locuință din Medgidia

Doi bărbați au fost găsiți morți într-un apartament din Medgidia

Doi bărbați, unul de 75 de ani, iar celălalt de 85 de ani, au fost găsiți decedați vineri dimineața, într-o locuință din Medgidia.

Pompierii au fost solicitați să intervină vineri dimineața pentru deblocarea unei uși pe strada Rahovei din municipiul Medgidia.

“Am fost solicitați să intervenim prin apel unic la 112 la o deblocare de ușă în Medgidia, acolo unde se pare că două persoane nu răspundeau de ceva vreme la ușă. La fața locului a fost trimisă o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj de prim-ajutor din cadrul Detașamentului Medgidia. Sosiți la fața locului colegii au deblocat ușa cu mijloacele din dotare și intrați în casă au găsit două persoane, bărbați, în vârstă de 75  și 85 de ani decedați”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța, Anamaria Stoica.

Polițiștii au început cercetările în acest caz.

Potrivit anchetatorilor, din primele cercetări nu sunt suspiciuni, dar cauzele deceselor vor fi stabilite în urma efectuării necropsiei.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*