Tânăr băut și posibil sub efectul unor substanțe psihotrope, amendat cu 10.000 de lei după ce a intrat cu mașina pe o plajă din Constanța

Tânăr amendat cu 10.000 de lei după ce a intrat cu mașina pe o plajă din Constanța. FOTO DGPL

Un tânăr de 23 de ani, ce s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice și al unor substanțe psihotrope, a fost amendat cu 10.000 de lei după ce, la sfârșitul săptămânii trecute a intrat cu autoturismul pe o plajă din Constanța.

Potrivit Direcției Generale Poliția Locală, în data de 20 martie, în jurul orei 00.45, ca urmare a unui apel telefonic primit la dispeceratul DGPL, un echipaj de polițiști locali a fost direcționat pe plaja Dacica, unde se afla un autovehicul blocat în nisip.

„Ajunși la fața locului, polițiștii locali au observat un autovehicul marca Volkswagen, în care se afla o persoană de sex masculin, în vârstă de 23 de ani, ce prezenta halenă etilică și avea pupilele ochilor dilatate”, au precizat reprezentanții DGPL Constanța.

Polițiștii locali au efectuat un control corporal al tânărului, moment în care au observat că în portiera dreapta față a autovehiculului se afla depozitată o pungă din material plastic, ce conținea un produs vegetal de culoare galben-verzuie, mărunțit, susceptibil de a avea efect psihoactiv/ psihotrop.

În aceste condiții, a fost solicitat și un echipaj medical din cadrul SMURD, care s-a prezentat la fața locului, pentru a-i verifica starea de sănătate.

„Ca urmare a celor constatate, persoana în cauză, împreună cu substanța găsită, au fost predate Secției 1 Poliție Constanța, în vederea continuării cercetării și dispunerea măsurilor legale ce se impun”, au mai transmis sursele citate.

Tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 lei, conform OUG 19/2006, privind utilizarea plajei Mării Negre și controlul activităților desfășurate pe plajă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Pai si circulatia pe drumurile publice sub influenta alcoolului si substantelor psihotrope? Suspendarea carnetului, dosarul penal?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*