Tânăr afgan, depistat de către polițiștii de frontieră constănțeni după ce a intrat ilegal în țară, din Bulgaria

Tânăr afgan, depistat de către polițiștii de frontieră constănțeni, la Negru Vodă

Poliţiştii de frontieră constănțeni au depistat în apropierea frontierei de stat, un tânăr în vârstă de 16 ani, care a încercat să treacă ilegal frontiera în România, din Republica Bulgaria.

Potrivit Gărzii de Coastă, în seara zilei de joi, 15 iulie, în jurul orei 23.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Negru-Vodă au observat pe un câmp, în apropierea localității de frontieră Negru Vodă, un cetățean străin, care nu îşi justifica prezenţa în zonă. Acesta a fost condus la sediul instituției, unde s-a stabilit că este cetățean afgan, în vârstă de 16 ani.

La cercetări, acesta a declarat că a încercat să intre ilegal în ţară deoarece intenționa să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Ca urmare a celor constatate, tânărul a fost preluat, conform Acordului de readmisie între România și Republica Bulgaria, de către autoritățile de frontieră din Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*