FOTO VIDEO Câine căzut în mare, în Portul Constanța, salvat după o intervenția promptă a pompierilor

Pompierii au salvat un câine căzut în apele Portului Constanţa. FOTO ISU „Dobrogea”

Intervenție inedită a pompierilor constănțeni care au salvat, în dimineața zilei de duminică, 8 august, un câine care a căzut în apele mării, în Portul Constanța.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, pompierii militari au fost solicitați să intervină duminică dimineața, în Dana 18 a Portului Constanța, pentru salvarea unui câine căzut în apele mării.

„Pompierii militari au fost solicitați sa intervină, în această dimineață, pentru a salva un cățeluș căzut în apa, în Dana 18, în Portul Constanța. Din fericire, datorită modului rapid în care au acționat, cățelul a fost scos rapid și salvat”, ai transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*