Suspiciune de coronavirus la o femeie de 50 de ani din Mangalia

Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

O femeie de 50 de ani din Mangalia este suspectă de coronavirus și a fost adusă la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța pentru recoltare de probe.

Prefectul George Niculescu a transmis că o femeie în vârstă de 50 de ani din Mangalia, care prezintă simptome de infecție virală, a fost transportată cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Medicii specialiști au recoltat probe și se așteaptă rezultatele.

Femeia nu a călători recent în Italia, dar ar fi intrat în contact cu o vecină venită din această țară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*