CT BUS scoate în probe autobuzele electrice

CT BUS scoate în probe autobuzele electrice. FOTO: CT BUS

CT BUS anunță publicul călător că în acest weekend, dar și săptămâna viitoare, se desfășoară procesul de testare pentru autobuzele electrice, pe traseu, fără călători.

Demersul reprezintă ultima etapă a proiectului demarat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și finanțat cu fonduri europene asigurate prin Programul Operațional Regional 2014-2020, proiect care are ca scop promovarea mobilității urbane durabile prin crearea unui sistem de transport public eficient, ecologic și modern.

Foarte curând, imediat după finalizarea procesului de testare, cele 20 de autobuze electrice vor fi introduse pe traseu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Primarul Vergil Chițac, încântat de noile autobuze electrice care vor circula în Constanța – CTnews

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*