Se întrerupe apa în Constanța

Sediul RAJA
Sediul RAJA

Reprezentanții SC RAJA SA anunță oprirea alimentării cu apă pentru 9 februarie 2016 în intervalul 9.00 – 14.00, pentru realizarea unor lucrări de înlocuire a unui segment din conducta de alimentare cu apă ce pleacă din punctul termic nr. 140, de pe Aleea Umbrei.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Aleea Umbrei – Mărgăritarelor – Melodiei – Căprioarei – Dispensarului, precum și abonații alimentați prin punctele termice din zonă numerele 140 și 142.

O altă serie de lucrări, de această dată la punctul termic nr. 108 de pe Bulevardul Tomis va determina oprirea apei potabile marți, 9 februarie, între orele 8.00 și 12.00 la blocurile TLB, TD1A și TD2A.

Tot pentru înlocuirea unui tronson din conducta de distribuție apă de la punctul termic nr. 152 de pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța, SC RAJA SA va opri furnizarea apei potabile mâine, 09 februarie 2016, în intervalul 12,00 – 18,00. Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de la nivelul blocurilor MD9B, MD9A și MD10 de pe strada Mircea cel Bătrân.

“Ne cerem scuze față de constănțenii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*