Sume de bani și țigări de contrabandă au fost depistate în urma a opt percheziții în Constanța

Țigări găsite în urma perchezițiilor. FOTO IPJ Constanța

În cursul zilei de 22 aprilie, polițiști din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța au pus în aplicare 8 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Cu ocazia descinderilor au fost identificate și ridicate, în vederea indisponibilizării, 27.000 de țigarete de diferite mărci, fără a avea aplicate timbre de accizare, susceptibile a proveni din activitatea de contrabandă, dar și mai multe sume de bani – 8.100 de lire sterline, 6.200 de euro, 3.450 de lei.

La sediul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au fost conduse pentru audieri 4 persoane, cu vârste cuprinse între 34 și 68 de ani.

În urma probatoriului administrat în cauză, acestea au fost reținute pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*