Substanţă cristalină de culoare albă, găsită de jandarmi asupra unor tineri constănțeni

Substanță găsită de jandarmi asupra unor tineri. FOTO IJJ Constanța

O substanţă cristalină de culoare albă a fost găsită de jandarmii care asigură paza și supravegherea conductelor de transport produse petroliere asupra unor tineri constănțeni

Seara trecută, în jurul orei 21.40, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a observat un autoturism staționat într-o zona izolată, din apropierea Triajului C.F.R – Valul lui Traian, în care se aflau trei persoane.

Militarii au procedat la legitimarea celor trei persoane aflate în autoturism, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani. În timpul dialogului susţinut cu ocazia legitimării, jandarmii au observat un comportament bizar al tinerilor, aceştia păreau derutaţi.

În urma verificărilor, oamenii legii au găsit asupra unuia dintre tineri un şpaclu şi un plic  autosigilant de plastic, ce conţinea o substanţă de culoare albă.

Tânărul în cauză a recunoscut faptul că a achiziţionat substanţa pentru consumul propriu, precum şi faptul că a consumat din aceasta, împreună cu prietenii aflaţi în autoturism.

Jandarmii  au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităţilor competente pentru efectuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*