Restricții de circulație, în zona peninsulară a Constanței, în perioada festivalului KIMARO

Zona Peninsulară. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța, în parteneriat cu trei posturi de radio, aduc între 12 și 15 august, în parcarea de la Poarta 1, cele mai bune voci ale muzicii românești. Antonia, BUG Mafia, Carla`s Dreams, Cargo, Paul Ciuci de la trupa Compact, Connect-R, Direcția 5, Diosa Symphonics EDM, Edward Maya Symphony, Horia Brenciu, Loredana, Smiley, Ștefan Bănică, Phoenix, Trooper, Vama, Voltaj& Simona Strungaru Symphonics vor oferi un show de senzație.

Pentru ca circulația în oraș să nu fie afectată în perioada celor patru zile de desfășurare a festivalului, se vor institui măsuri de restricționare a traficului rutier începând cu data de 12 august până pe 15 august, în fiecare zi, între orele 15.00 – 24.00, pe tronsonul delimitat de Poarta 2 de acces în Portul Constanța – strada Termele Romane – Poarta 1. De asemenea, se va bloca accesul pe strada Sulmona, la intersecțiile cu strada Mircea cel Bătrân și strada Marcus Aurelius, cu excepția riveranilor.

În funcție de valorile de trafic și de numărul de participanți la eveniment, se vor aplica restricții de circulație în zona delimitată de Poarta 2 și Poarta 1 și pe porțiunea cuprinsă între Poarta 1 – bulevardul Regina Elisabeta – strada Remus Opreanu – strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 – strada Marcus Aurelius – strada Aristide Karatzali – strada Mircea cel Bătrân. Traficul rutier va fi dirijat la sensul giratoriu situat la intersecția străzii Traian cu strada Termele Romane.

Pentru a veni în sprijinul participanților la festival, în perioada 12 – 15 august, autobuzele CT BUS care deservesc liniile 44, 51 și 101 vor circula până la ora 24.00.

Festivalul KIMARO se va desfășura cu respectarea măsurilor de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2. La toate căile de acces în zona de spectacole se vor asigura puncte de triere epidemiologică a participanților. Traseele de afluire și defluire din perimetrul de desfășurare a evenimentului vor fi delimitate și semnalizate corespunzător.

Accesul publicului în cadrul evenimentului KIMARO este gratuit și se face exclusiv pe baza unui cod de bare pe care publicul îl poate obține de pe site-ul kimaro.ro. Pentru accesul în cadrul Festivalului este obligatorie prezentarea unuia dintre următoarele documente în format tipărit sau electronic:

  • Dovada privind vaccinarea împotriva virusului SARS-COV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare);
  • Rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen negativ (nu mai vechi de 24 de ore);
  • Dovada trecerii prin boală, respectiv că persoana se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

În funcţie de evoluţia situației epidemiologice, de normele legale şi recomandările emise de către autorităţile competente, organizatorul își rezervă dreptul de a adopta măsuri și/sau restricții suplimentare privind accesul la eveniment. Nu este permis accesul în spațiul în care se derulează evenimentul cu: obiecte contondente, obiecte ascuțite, băuturi, mâncare, substanțe interzise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*