FOTO La Cumpăna a fost sărbătorită Ziua Internațională a Familiei prin plantarea de stejari de către cuplurile care sunt împreună de 50 de ani

Familia a fost sărbătorită într-un mod inedit la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Ziua familiei nu face parte din râdul evenimentelor ocazionale, oficiale, înscrise în calendarul cancelariilor de stat, ci este în fiecare zi tărâmul de pace şi prosperitate al oamenilor care au înțeles să trăiască în legea lui Dumnezeu, pentru a semăna în jur armonii şi frumuseţi.

Trăinicia unor familii din comuna Cumpăna este marcată de reprezentanţii autorităţii publice locale, care au ocazia de a sărbători cele mai longevive cupluri ce aniversează fie nunta de aur, fie pe cea de argint, fie viitoarele cupluri la început de drum, cu prilejul Zilei Internaţionale a Familiei.

Datorită acestor cupluri longevive, comuna Cumpăna cu întâmplări bune sau mai puţin bune, este o familie tradiţională care îşi aşteaptă cu braţele deschise generaţiile viitoare – cele 8 cupluri care în acest an și-au unit destinele.

În sărbătorirea acestei zile, la propunerea primarului comunei Cumpăna, doamna Mariana Gâju, familiile sărbătorite au fost invitate să planteze câte un stejar pe teritoriul localității, simbol al trăiniciei și longevității.

Cu acest prilej, Primăria şi Consiliul Local Cumpăna felicită cele 12 familii care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie, precum și cele 8 tinere familii, oferindu-le cadouri simbolice, flori si diplome aniversare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*