Steve Aoki urcă la vară pe scena principală a festivalului Neversea

Un nume nou intră în line-up-ul festivalului Neversea 2022: Steve Aoki

Steve Aoki vine în această vară la Neversea, cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, și pregătește un show incendiar pentru fanii din întreaga lume care vor simți din nou libertatea pe The Island of Dreams.

DJ-ul și producătorul american, cu origini japoneze, este nerăbdător să urce iar pe una dintre scenele sale preferate. Bineînțeles că din show-ul lui nu va lipsi celebrul moment „Cake Me”, unul dintre cele mai așteptate momente de public, când artistul aruncă torturi în mulțime.

Producătorul nominalizat de două ori la premiile Grammy, Steve Aoki face din orice apariție pe mainstage un adevărat spectacol. Pasionat și de noile tehnologii, Steve Aoki cumpără frecvent bunuri digitale și împărtășește mereu publicului detalii despre achizițiile sale. În timpul unui eveniment live în Boston, Steve Aoki a oprit muzica pentru a le arăta tuturor ultimul NFT pe care și-l cumpărase: un desen cu un extraterestru roz, pe care a dat 269.69 ETH, echivalentul a 859.000 de dolari. Acesta a declarat că NFT-urile îl fac să se simtă din nou copil. Colecția Dream Catcher, pe care a deținut-o, a fost vândută pe piața NFT cu suma de 4,25 milioane de dolari.

Festivalul Neversea, ajuns la cea de-a patra ediție, are loc în acest an între 7 și 10 iulie. Prețurile abonamentelor pornesc de la 124 euro + taxe pentru General Acces și ajung la 260 de euro + taxe pentru VIP. Detalii pe neversea.com.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*