Modificări în circulația linie 5B din data de 16 august

CT BUS anunță publicul călător că de luni, 16 august, traseul liniei 5B se modifică,

Acesta va fi următorul: pe sensul de mers către Cap de linie ,,Sere”: – Șos. Mangaliei – Str. Hatman L. Arbore – Str. Comarnic – Str. Democrației – Str. Vârful cu Dor – Cap Linie Sere; pe sensul de mers către Gara C.F.R.: –  Cap de linie ,,Sere” – Str. Vârful cu Dor –  Str. Democrației – Str. Comarnic – Str. Fântânele – Str. Meșterul Manole – Str. Hatman L. Arbore  – Șos. Mangaliei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*