Stațiunea Mamaia, scenă pentru scaune de mașini implicate în accidente rutiere. Campania ”Trișezi centura, păcălești viața!”

Campanie pentru purtarea centurii de siguranță la volan
Campanie pentru purtarea centurii de siguranță la volan

O campanie inedită, menită să amintească șoferilor să poarte centura de siguranță, a ajuns pe litoral. Expoziția “Supraviețuitorii” este modul în care polițiștii de la Serviciul Rutier vor să-ți spună că “Trișezi centura, păcălești viața!”.

Supravietuitori.ro este versiunea digitală a expoziției și este disponibilă pe toată durata campaniei. Expoziția SUPRAVIEȚUITORII este un manifest pentru conștientizarea unui fenomen de amploare, cu consecințe grave în România: Nepurtarea centurii de siguranță ucide anual sute de români.

Cine sunt “Supraviețuitorii”? Cei care purtau centura: scaunele șoferilor sau ale pasagerilor care au ales să poarte centura peste spătarul scaunelor.

De aceea, au fost extrase din epavele mașinilor implicate în accidente grave și le-a fost oferit un loc special în cadrul primei expoziții urbane derulate de Poliția Română.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*