Stațiile de autobuz din Constanța vor fi dotate cu panouri luminoase

CT BUS montează panouri luminoase în stațiile de autobuz

CT BUS montează panouri luminoase în toate cele 400 de stații de autobuz din oraș, noile elemente înlocuind practic vechile plăcuțe cu fosta denumire a societății de transport.

Primul panou cu noile elemente de identitate vizuală CT BUS a fost montat pe bulevardul Tomis, în stația de la Liceul nr.4.

„Începem să instalăm primele elemente de identitate vizuală CT BUS. Este vorba despre trei tipuri de panouri, care vor fi amplasate în fiecare stație CT BUS. Proiectul nostru este mult mai amplu: în 20 de stații avem și panouri care informează în timp real călătorii despre timpul de așteptare și autobuzele ce urmează să sosească în stație, proiect care va fi extins anul viitor cu încă 100 de panouri de informare”, a declarat directorul CT BUS, Bogdan Niță.

CT BUS deține în acest moment 104 autobuze noi, la care se adaugă un număr de 18 minibuze cu dotări de ultimă generație ce vor intra în scurt timp pe traseu. Totodată, autoritățile locale au aplicat și pentru achiziția a 41 de autobuze electrice, care vor îmbina performanța tehnologiei de ultimă oră cu protecția mediului înconjurător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*