FOTO Angajații Polaris M Holding au curățat principalele artere de circulație din municipiul Constanța

Echipele Polaris continuă să acționeze pentru înlăturarea zăpeziii. FOTO Primăria Constanța

Pentru că a nins în timpul nopții, utilajele de deszăpezire au împrăștiat material antiderapant, astfel încât arterele rutiere să fie curate și să se poată circula în condiții de siguranță. De asemenea, angajații Polaris M Holding au degajat zăpada din stațiile de autobuz, trecerile de pietoni, trotuarele, pasajele și scările de acces către acestea.

În acest moment se circulă în condiții bune pe toate arterele din municipiu, iar mijloacele de transport în comun circulă normal. Autoritățile fac apel către toți constănțenii care ies în trafic să aibă autoturismele echipate corespunzător, cu anvelope de iarnă.

Va mai ninge în continuare, iar local se va depune strat de zăpadă. Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 45 – 50 km/h, viscolind ninsoarea. Până la mijlocul săptămânii vremea va fi rece pentru începutul lunii martie. Vântul va mai avea intensificări temporare, de aceea rugăm cetățenii să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare.

Toți locuitorii orașului, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

  • Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550.055
  • Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484.205 și 0341/922
  • Dispecerat Biroul Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență  – 0737/552.271.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*