Stația RATC de pe strada Mircea cel Bătrân se mută înapoi pe bulevardul Ferdinand

Panou statie si autobuz RATC. FOTO Catalin Schipor

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța anunță publicul călător, una din stațiile ce deservesc liniile 2-43, 5-40, 43C și 43M, se mută.

Este vorba de stația situată pe strada Mircea cel Batrân nr. 88, în dreptul blocului MF3, zona plaja Modern, care se va muta pe B-dul Ferdinand în tronsonul cuprins între străzile Ecaterina Varga și Mihail Kogălniceanu – zona Miga, loc în care a funcționat și cu ani în urmă. Stația care deservește liniile 2-43, 5-40, 43C și 43M va funcționa în noua locație începând cu 10 septembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*