Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier în Corbu

Ambulanță. FOTO SAJ

Patru persoane au fost rănite astăzi dimineața într-un accident rutier în Corbu.

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean, echipajele medicale au intervenit la un accident rutier în Corbu, în care au fost implicate trei autoturisme. În urma evenimentului au fost răniți doi bărbați și două femei. Victimele au fost suferit diverse traumatisme, fiind duse la Spitalul Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*