CTnews TV: Remus Negoi, senator USR-PLUS: “În Parlament, voi aduce teme de interes local sau județean, dar care pot fi replicate la nivel național”

Senatorul USR - PLUS Remus Negoi. FOTO Paul Alexe

Senatorul constănțean Remus Negoi (USR-PLUS) a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, în studioul CTnews TV. Aflat la primul său mandat în Parlamentul României, Remus Negoi a povestit cum a decurs adaptarea la noul său rol în viața politică românească.

Senatorul constănțean și-a reiterat dorința de a-și orienta toate acțiunile din Parlament și din comisiile din care face parte pentru a veni în întâmpinarea problemelor celor care l-au trimis, prin votul lor, în corpul legislativ, alegătorii din județul Constanța. Totodată, Remus Negoi rămâne conectat la viața cetății, exprimându-și opinia despre câteva probleme aflate în atenția societății civile constănțene.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*