Stația CT BUS de la City Park revine pe vechiul amplasament

FOTO: CT BUS

CT BUS anunță publicul călător că începând de joi, 16 martie, autobuzele linilor 100, 100C și 13 opresc din nou în stația „Școala nr.7 Remus Opreanu”.

Stația este situată pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în fața centrului comercial City Park Mall, în sensul de mers spre cap de linie „Satul de Vacanță”.

Reamintim că stația fost mutată temporar din cauza lucrărilor desfășurate de HidroSalt Plus B92 SRL.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*