Stagiunea estivală „Seri de teatru la Pontul Euxin” se apropie de final

„Serile de teatru la Pontul Euxin”, ediția a II-a, continuă

Este ultimul weekend în care constănțenii, dar și turiștii, pot participa la spectacolele care se desfășoară în zona Amfiteatru din Parcul Tăbăcărie în cadrul celei de-a doua ediții a „Serilor de teatru la Pontul Euxin”.

Vineri, 4 august, de la ora 21.00, va fi pus în scenă un spectacol susținut de echipa FF Theatre din București, „Procesul”, după „Spectatorul condamnat la moarte“, de Matei Vișniec.

Sâmbătă, 5 august, publicul este invitat la un recital de muzică și poezie, susținut de Ileana Șipoteanu, actorul Mihai Gălățan de la Teatrul „Jean Bart” din Tulcea și balerinii Cosmin Adrian și Louise Chapovaloff.

Duminică, 6 august, de la ora 21.00, proiectul „Seri de teatru la Pontul Euxin” se va încheia cu un concert susținut de Mike Godoroja & Blue Spirit.

Intrarea este liberă la toate evenimentele cu respectarea tuturor măsurilor privind prevenirea răspândirii noului coronavirus SARS-CoV-2. Accesul în spațiul destinat publicului se face cu jumătate de oră înainte de începerea spectacolului, adică de la ora 20.30.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*