#CONCURS Câștigă trei invitații duble la comedia “Fantoma, dragostea mea”, de la Casa de Cultură din Constanța

Secvență din spectacolul "Fantoma, dragostea mea". FOTO Marius Ștefănescu

O comedie spumoasă de un real succes pe Broadway, o producția a Teatrului Elisabeta, poate fi urmărită la Casa de Cultură din Constanța, pe data de 20 noiembrie, de la ora 19. Din distribuție fac parte, printre alții, Marius Florea Vizante și Alexandra Velniciuc

Redacția Constanța News are plăcerea să te invite la un spectacol în care buna dispoziție este garantată. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CtnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 13 noiembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!”.

“Fantoma, dragostea mea!” este adaptare după cea mai cunoscută opera Noel Coward, Blithe Spirit.

Un proiect în parteneriat cu Teatrul Metropolis, comedia “Fantoma, dragostea mea!” a fost văzută pentru prima dată în West End in 1941, creând un nou record pe termen lung pentru piese non-muzicale britanice înregistrând aproximativ 2.000 de reprezentații.  Succesul spectacolului nu s-a oprit aici, cucerește imediat Broadway-ul, unde are în jur de 657 reprezentații, urmând să fie transformat într-un film patru ani mai târziu, cu actori precum Rex Harrison sau Margaret Rutherford.

Sunt aproape două ore de comedie savuroasă care spun povestea unui scriitor de romane de mister si fantezie, Charles Condomine, care, în căutare de noi subiecte pentru noua sa carte, o invită la el acasă pe Madam Arcati, medium excentric de profesie pentru a conduce o sesiune de spiritism în timpul unei cine la care iau parte soția sa, Ruth, și prietenii lui, un cuplu extrem de colorat format din George și Violet Bradman.

Desi la început ședința se consideră a fi un eșec, cu cât timpul trece devine din ce în ce mai evident că prima soție a lui Charles, Elvira, s-a întors cu gânduri serioase: pentru a-l bântui! Cum doar cel care caută, găsește, Charles este singurul care o poate vedea și auzi pe Elvira, așa că Ruth are motive întemeiate să-l considere nebun. Însă când vazele cu flori încep sa “zboare” prin casă și pernele sunt tăvălite pe jos, Ruth își dă seama de absurdul situației – trăiește în casă cu fantoma primei soții a soțului său.

Poate că ideea unui bărbat cu două soții s-a mai întâlnit, însă “Fantoma, dragostea mea!” este o comedie fermecătoare în stilul ei deoarece nu s-a mai întâlnit ca un bărbat să fie bântuit simultan de ambele neveste.

Din distribuție fac parte: Gabriela Popescu, Marius Florea Vizante, Alexandra Velniciuc,
Raluca Ghervan, Claudia Ene, Ioana Ancea, Mihnea Nicolau

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*